Promax IT

Promax Cloud Security borduurt voort op de specifieke expertise en ervaring van Promax IT. Zoals de naam al verklapt focust Promax Cloud Security zich op de veiligheid van Cloudoplossingen. De hoogopgeleide specialisten van Promax IT zorgen voor de connectie tussen boardroom en de afdeling ICT. Het bedrijf verstaat de kunst om bedrijfsvisies te vertalen naar praktische ICT-toepassingen. Daarbij ontwikkelt Promax IT concrete projectkalenders die een weerslag vormen van doelstellingen, ontwikkelingen in de branche en die van de organisatie zelf. Promax IT denkt in oplossingen voor de toekomst. Opdrachtgevers investeren in kennis en ervaring. Het team van 40 specialisten investeert in vertrouwen en loyaliteit voor de lange termijn.

Promax IT

IBM

IBM Business Partner logo

Voor de LionGate Security Monitoring dienstverlening maakt Promax Cloud Security gebruik van de SIEM oplossing QRadar: het toonaangevende en gewaardeerde Security Intelligence Platform van IBM. De afkorting SIEM staat voor Security Information & Event Management. Het Magic Quadrant van Gartner koos IBM QRadar in 2016 opnieuw als de meest toonaangevende SIEM-oplossing. Voor deze krachtige oplossing is Promax IT de zwaarst gecertificeerde partner. Promax mag zich officieel Authorized Software Value Plus Security partner van IBM noemen.

Do You Feel Securesecurity kennisplatform

Samen met Avnet en IBM is Promax initiatiefnemer van het security kennisplatform ‘Do You Feel Secure’. Via blogs, e-Books en whitepapers vindt op dit platform uitwisseling van kennis plaats. Zo blijft u als security professional op de hoogte van wetswijzigingen, oplossingen of risico’s die bedrijven en organisaties lopen. Zo gaat het onlangs gepubliceerde e-Book ‘Houdt u cybercriminaliteit buiten de deur?’ in op de opkomst van ransomware, de (desastreuze) gevolgen van datalekken en de noodzaak van Security Information & Event Management (SIEM). Het e-Book is een absolute aanrader voor zowel grote bedrijven als midden- en kleinbedrijf.

DoYouFeelSecure

Anoigo

Logo Anoigo

Anoigo is specialist in oplossingen van ‘Identity & Access Management’ voor webapplicaties. Het stelt bedrijven, (zorg-)instellingen en overheden in staat gepersonaliseerde diensten te bieden aan hun klanten. Anoigo gebruikt standaardoplossingen, op maat te maken voor elke organisatie. Anoigo beschikt over gedegen kennis van alle gangbare producten en diensten op het gebied van Identity & Access Management. Het bedrijf voelt zich bijzonder thuis in oplossingen gebaseerd op open source. Promax Cloud Security maakt voor de LionGate Identity & Access Management dienstverlening gebruik van de SIAM “Simple Identity & Access Management” oplossing van Anoigo. Lees hier het persbericht over de samenwerking.