Filosofie Promax Cloud Security

De security experts van Promax Cloud Security opereren in een ‘hightech’ omgeving om uw systemen, netwerken, applicaties en data te beschermen tegen cybercrime. De beelden die we op de website gebruiken vertellen als metafoor het verhaal van onze core business.

Window
Slot

Openstaand raam en slot op de deur

Hoe eenvoudig wilt u het hackers en internetcriminelen maken? Zet u ramen en deuren wagenwijd open? Nee toch. Het risico op lekken van data wordt zo wel erg groot. Promax Cloud Security vergrendelt de ingang van uw ICT-omgeving met een ijzersterk slot. Zo houden we indringers buiten de deur.

vriendschap
Geheim

Vriendschap jongetjes en geheim bewaren

De vriendschap tussen 2 jongetjes is puur. Een vriend verklapt niets, die kun je geheime informatie toevertrouwen. Hij kent jouw geheim en jij kent zijn geheim. Promax Cloud Security hecht ook waarde aan vriendschap met klanten. Uw vertrouwelijke informatie is bij ons in veilige handen. We zwijgen over uw bedrijfsgegevens. De data lekt dus niet naar buiten, want ‘our lips are sealed’.

Dagboek

Dagboek met slotje

Een dagboek is de ideale gesprekspartner om de diepste zielenroerselen mee te delen. Een dagboek luistert, bewaart geheimen en praat nooit z’n mond voorbij. Voor Promax Cloud Security staat het dagboek symbool voor uw kostbaarste bezit: vertrouwelijke bedrijfsinformatie.