Nieuws

Blijf altijd up-to-date van het laatste nieuws!

myBrand kiest voor LionGate® Security Monitoring van Promax CS

Promax is trots te mogen melden dat de SAP-dienstverlener myBrand heeft gekozen voor de security monitoring van Promax Cloud Security BV.

 

myBrand is een organisatie die is ontstaan uit de droom van een aantal mensen om een SAP-dienstverlener te worden waar zij zelf klant zouden willen zijn. myBrand doet er alles aan om door klanten als de best gewaardeerde dienstverlener te worden benoemd. Dit doen zij onder andere door langetermijnrelaties aan te gaan met zowel klanten als medewerkers. myBrand biedt een daadwerkelijk geïntegreerde SAP-dienstverlening met uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De visie van myBrand op SAP Beheer is vooruitdenken in solide en waar mogelijk innovatieve oplossing en anticiperen op potentiële risicosituaties. myBrand mag klanten bedienen als Coop, Heijmans en Koninklijke BAM Groep.

 

Dat myBrand geslaagd is in het najagen van haar droom blijkt uit de Giarte Outsourcing Performance onderzoeken van 2015, 2016 en 2017. myBrand realiseert namelijk als enige SAP-dienstverlener consequent een 100% Outsourcings Recommendation Score bij haar klanten.

 

Voor myBrand is het leveren van een veilige dienstverlening absoluut een topprioriteit. Zeker nu steeds meer klanten haar dienstverlening vanuit de Cloud van myBrand willen afnemen. In een tijd van groeiende cybercriminaliteit en de opkomst van ransomware is het uiteraard van belang om hier als dienstverlener proactief op te acteren. Met behulp van de LionGate® Security Monitoring dienstverlening van Promax CS is myBrand in staat om snel te kunnen acteren bij een verdachte situatie. De ICT-omgeving van myBrand wordt door de Security experts van Promax CS continu gecontroleerd en bewaakt met behulp van de SIEM oplossing van IBM QRadar. De dienst wordt als clouddienst aangeboden, waardoor de dienstverlening betaalbaar en bereikbaar is voor zowel grote als MKB-organisaties.

 

Paul Poppelaars, Financieel Directeur bij myBrand over de keuze van Promax CS:

“Met de keuze voor de combinatie Promax-IBM QRadar kiezen wij voor een toonaangevende oplossing in de markt en een partner Promax die we hebben leren kennen als een club van nuchtere, proactieve mensen: security zonder poeha.”

myBrand en Promax

Judith Littel (Promax CS) en Paul Poppelaars (myBrand)