Nieuws

Blijf altijd up-to-date van het laatste nieuws!

De Goudse Verzekeringen kiest voor security dienstverlening van Promax CS

Met trots mogen wij u vertellen dat weer een mooi bedrijf heeft gekozen voor onze security dienstverlening, namelijk De Goudse Verzekeringen.

 

De Goudse Verzekeringen is een familiebedrijf dat al 90 jaar in business is en maar één ding voor ogen heeft: de beste ondernemersverzekeraar in Nederland worden. Ook voor De Goudse is het van groot belang mee te gaan in de nieuwe technologische trends van deze tijd. Dat betekent dat De Goudse haar dienstverlening steeds meer digitaliseert, al blijft persoonlijk advies volgens de verzekeraar van groot belang. De verzekeraar kiest heel bewust voor samenwerking met onafhankelijke adviseurs, omdat die als geen ander de ondernemer écht verder kunnen helpen. Hoe beter De Goudse haar adviseurs ondersteunt, hoe beter deze hun dienstverlening aan de eindklanten kunnen bieden.

 

Het is daarbij natuurlijk wel van groot belang dat de juiste toegang wordt verstrekt aan de juiste adviseurs en dat er niets fout kan gaan in dit proces van authenticatie. Juist voor dit cruciale onderdeel heeft De Goudse gekozen voor de dienstverlening van Promax en Anoigo; zie het persbericht over deze samenwerking van 27 januari 2017.

 

Sebastiaan Hofstede over de keuze voor Promax en Anoigo: ‘Promax heeft laten zien een echt goed antwoord te hebben op onze uitdagingen. De combinatie van absolute expertise en daadkracht maakt de samenwerking tot een succes.

 

De oplossing die De Goudse afneemt, bestaat uit LionGate® Identity & Access Management op basis van de SIAM-oplossing (Simple Identity & Access Management) van Anoigo, aangeboden als een Cloud service door Promax. Daaraan toegevoegd is LionGate® Security Monitoring op basis van IBM QRadar, deze wordt tevens als dienst uit de Cloud aangeboden. Dit alles gecombineerd met 24×7 monitoring op zowel infra als security alerts.

De Goudse Verzekeringen

Leon Jansen (Promax CS) en Sebastiaan Hofstede (De Goudse)

De Goudse

Leo Stikwerda (De Goudse), John Smit (De Goudse), Leon Jansen (Promax CS), Sebastiaan Hofstede (De Goudse), Erwin Qazi (De Goudse), Mari Heesbeen (Anoigo) en Derek Schreuders (Promax CS)