Nieuws

Blijf altijd up-to-date van het laatste nieuws!

Krackattack WPA kwetsbaarheden

De afgelopen week is veel media aandacht besteed aan de kwetsbaarheden in het WPA2 beveiligingsprotocol. Met dit informatiebulletin proberen we duidelijkheid te scheppen over de impact en benodigde acties voor uw organisatie.

Lees verder

Belangrijke update voor Microsoft Word beschikbaar

Op 10 oktober heeft Microsoft op de maandelijkse “Patch Tuesday” een nieuwe serie aan updates vrijgegeven. Een van de updates is voor een kwetsbaarheid in Microsoft Word, welke is gepubliceerd als: CVE-2017-11826.  Deze kwetsbaarheid is van toepassing op nagenoeg alle Word versies die in omloop zijn (2007, 2010, 2013 en  2016). Oudere versies van Office […]

Lees verder

myBrand kiest voor LionGate® Security Monitoring van Promax CS

Promax is trots te mogen melden dat de SAP-dienstverlener myBrand heeft gekozen voor de security monitoring van Promax Cloud Security BV. Voor myBrand is het leveren van een veilige dienstverlening absoluut een topprioriteit. Zeker nu steeds meer klanten haar dienstverlening vanuit de Cloud van myBrand willen afnemen. In een tijd van groeiende cybercriminaliteit en de opkomst van ransomware is het uiteraard van belang om hier als dienstverlener proactief op te acteren. Met behulp van de LionGate® Security Monitoring dienstverlening van Promax CS is myBrand in staat om snel te kunnen acteren bij een verdachte situatie.

Lees verder

Grootschalige uitbraak van nieuwe ransomware variant van Petya

Sinds dinsdag 27 juni is er een nieuwe variant van de Petya ransomware actief. Er zijn verschillende namen toegekend aan deze variant, in dit artikel refereren we aan deze ransomware als de nieuwe Petya variant. Het betreft hier een verbeterde versie van de WannaCry ransomware welke in mei al uitgebreid de media haalde. Middels dit artikel informeren we u over maatregelen die u kunt treffen.

Lees verder

Promax genomineerd voor de Computable Awards 2017

ICT vakblad Computable organiseert dit jaar voor de 12de keer de Computable Awards. Promax is dit jaar wederom genomineerd voor een award. Deze keer is Promax genomineerd voor de award ICT dienstverlener van het jaar. Het stemproces voor de Computable Awards 2017 start op 4 juli, waarbij de publieksstemming en de betrokken juryleden beiden voor vijftig procent de winnaar bepalen.

Lees verder