LionGate®

LionGate® Identity & Access Management

De wereld digitaliseert in snel tempo en het gebruik van webapplicaties neemt elke dag toe. Deze digitalisering zorgt voor nieuwe uitdagingen. Zowel voor beveiliging als voor identiteitscontrole. Zo is het cruciaal om de authenticaties van uw medewerkers onder controle te hebben. En vanzelfsprekend wilt u dat klanten eenvoudig en zonder risico inloggen op de aangeboden cloudapplicaties. Voor beide uitdagingen is LionGate® Identity & Access Management een op maat gesneden oplossing.

Logo Anoigo

Samenwerking met Anoigo

LionGate® Identity & Access Management waarborgt een betere beveiliging van uw zakelijke IT-omgeving en is een co-creatie tussen Promax en anoigo, toonaangevend in Identity & Access Management. LionGate® Identity & Access Management is een volwaardige oplossing voor webapplicaties. En een aanvulling op de bestaande security-dienstverlening van Promax Cloud Security.

Eenvoud, maatwerk en controle

LionGate® Identity & Access Management voegt een authenticatieschil toe tussen lokaal geïnstalleerde on-premise software, de cloudomgeving en cloudapplicaties. Uw medewerkers en klanten kunnen met een Single Sign-On de verschillende SaaS-toepassingen eenvoudig en op maat gebruiken. Promax Cloud Security helpt u de Identity & Access Management voor lokale en hybride toepassingen, plus cloudtoepassingen te centraliseren. Dankzij deze centralisatie is ook het beheer van identiteiten en toegangsrechten eenvoudig te controleren.

 

Waarborg en garantie zorgeloze cloudoplossing

Om bij LionGate® Identity & Access Management de juiste service te leveren, maakt Promax Cloud Security gebruik van de IAM-oplossing van Anoigo (SIAM). De samenwerking tussen Promax en Anoigo biedt klanten de garantie op een zorgeloze cloudoplossing. Promax vertolkt de rol van hoofdaannemer én fungeert tevens als one single point of contact en contract voor u als klant. De combinatie van SIAM en 24×7 beheer van Promax IT waarborgt een vlekkeloze dienstverlening. Bovendien vullen de dienstverlening van LionGate® Security Monitoring en de dienstverlening van LionGate® Idenitity & Access Management van Promax CS elkaar perfect aan. Lees hier meer over LionGate® Security Monitoring.

SIAM van Anoigo

Het beproefde ‘Simple Identity & Access Management’ (SIAM) van Anoigo is 100% gebaseerd op open standaarden. U kunt SIAM dus eenvoudig aan bestaande componenten koppelen. Voor de koppeling aan DigiD, DigiD Eenmalig Inloggen, eHerkenning, de Surffederatie of UZI-Register hoeft u aan bestaande applicaties vrijwel niets aan te passen. En dankzij de open standaarden werkt SIAM naadloos samen met alle belangrijke commerciële producten, zoals Microsoft ADFS.

 

Voordelen LionGate® Identity & Access Management

  • Eenvoudig inloggen met Single Sign-On;
  • Eén aanspreekpunt met uw vaste contactpersoon van Promax;
  • Oplossing draait 24×7 in de Cloud;
  • Eenvoudig te implementeren, zowel in on-premise als cloudomgeving;
  • De SIAM-oplossing is aan te sluiten op belangrijke authenticatiemethoden, zoals Microsoft ADFS, eHerkenning, DigiD, DigiD Eenmalig Inloggen, de Surffederatie, iDIN, Idensys, UZI-pas, SMS en OAuth (Facebook, Google, etc.)

Wilt u meer informatie?Wij helpen u graag verder!