LionGate®

Detachering van security experts met kennis van IBM QRadar

Is uw bedrijf overtuigd van de voordelen van Security Monitoring om cybercrime een halt toe te roepen? En staat de afdeling ICT op het punt om QRadar van IBM als cloudoplossing te gaan gebruiken? Bedenk dat de transitie naar deze krachtige SIEM-oplossing om specifieke kennis en ervaring van dit toonaangevende en beproefde Security Intelligence Platform vraagt.

Inhuren van specifieke knowhow op locatie

De kans is groot dat uw bedrijf dit specialisme niet in huis heeft. Kennis van IBM QRadar is schaars en slechts voorbehouden aan enkele security experts pur sang. Het team van Promax Cloud Security helpt uw ICT-afdeling graag vooruit. Graag zetten we onze knowhow en ervaring op locatie in bij de implementatie en migratie van IBM QRadar.

 

Eerstelijns en tweedelijns ondersteuning

Promax Cloud Security detacheert specialisten zowel in de eerste als in de tweede lijn. Kleine bedrijven plukken de vruchten van beide vormen van support. Bij grote bedrijven is de eerstelijns ondersteuning vaak geregeld met eigen medewerkers. Hier volstaat een tweedelijns ondersteuning.

Wilt u de specifieke kennis van IBM QRadar ook benutten?Kies dan voor detachering van security experts van Promax Cloud Security